Marnys

MARNYS®: NATURAL QUALITY

A spanyol anyavállalattal rendelkező MARNYS® Magyarországon 2017 óta van jelen a hazai étrend-kiegészítők piacán.

Mit is jelentenek a MARNYS vitaminok?

Az értékes vitaminok és természetes összetevők ideális kombinációja mellett, a MARNYS® termékcsaládja az innovatív gyártási technológiával előállított folyékony formulának köszönhetően, az aktív hatóanyagok gyors felszívódását garantálja. Teszi mindezt folyékony halmazállapotával, egy újfajta egészségmegőrzés lehetőségét kínálva. A MARNYS vitaminok legtöbbje ideálisak vegán étrendet követők számára, ételallergiával küzdőknek, legyen szó immunerősítésről vagy diétáról.

Küldetés és vízió

A MARNYS® vezető szerepet vállal a természetes összetevőkből álló és bizonyítottan hatékony termékek fejlesztésében, amelyek hozzájárulnak az emberek életminőségének javításához.

Értékek

Hiszünk a(z)

 • ügyfélközpontúságban
 • magas minőségben
 • folyamatos technológiai fejlesztésekben
 • környezettudatos gyártásban

Hogyan készülnek a termékek?

Miért különlegesek a MARNYS vitaminok?

A termékek kifejlesztéséhez kiváló minőségű nyersanyagokat használnak. A gyártási folyamat során tudományos eljárásokat alkalmaznak, kellő figyelmet fordítva arra, hogy a hatóanyagok ne sérüljenek. Mindezt a legfejlettebb technológiával és gyógyszerészekből, vegyészekből és táplálkozási szakemberekből álló csapattal, valamint más magasan képzett szakemberekkel tesszük, hogy a minőség garantált legyen.

 

BIO

A MARNYS® termékeket előállító, spanyol székhelyű MARTÍNEZ NIETO, S.A. 1968-as alapítása óta rendíthetetlenül hirdeti a természetes minőséget. Kiemelt célja a naturális- biotermékek minél szélesebb körben történő gyártásának és forgalmazásának támogatása a legmagasabb minőségi szabványoknak való megfelelés mellett.

Természetes összetevők

A vállalat egyik legnagyobb értéke a naturális összetevők melletti kitartása, amely megkülönbözteti őt az étrend-kiegészítők piacának szintetikus elemeket is felhasználó szereplőktől. Így ételallergiások és vegánok is fogyaszthatják.

Nincs surgázásA gyártó nem használ ionizált sugárzással kezelt összetevőket.

 

GMO mentes

A termékek GMO-mentesek.

 

Környezetvédelem

A spanyol gyártó elkötelezett híve a környezetvédelemnek. Ennek fényében aktívan részt vállal a Fenntartható Fejlődés Programban. A felhasznált anyagok széleskörű újrahasznosításával aktívan tesz a helyi és globális szintű fenntarthatóság ügyében.

60 ország

Az innovatív gyártási technológiának is köszönhetően, a MARNYS® termékei már több, mint 60 országban kerülnek forgalmazásra. A kiemelt minőséggel rendelkező készítmények 2017 óta Magyarországon is elérhetőek.

A folyékonyság előnyei

Folyékony

Miért jó a folyékony vitamin?

 

 • A folyékony formula sokkal magasabb biológiai hasznosulást tesz lehetővé a szervezet számára.
 • A MARNYS® étrend-kiegészítői és vitaminjai elsősorban vizes és olajos alapúak, ugyanis a leggyorsabban ezek az anyagokat hasznosítja a szervezet.
 • A gyógyszerészeti termékek/étrend-kiegészítők ugyanúgy az emésztőrendszeri folyamatok hátasai alá kerülnek, ahogy az ételek vagy italok. Ezért a szájon át történő alkalmazás során egyéb tényezők is befolyásolják a felszívódási hatékonyságot, így például a béltraktus funkcionális állapota, annak pH-értéke és természetesen az elfogyasztott készítmény halmazállapota.
 • A MARNYS® folyékony formulái bélrendszerbe kerülésük után, halmazállapotukból adódóan gyorsabban és hatékonyabban képesek átjutni a sejtmembránokon, majd bekerülni a véráramba, mint a tabletták. Az emésztés folyamata során az értékes hatóanyagok a véráramon keresztül eloszlanak, majd a szükséges helyen hasznosulnak.
 • A MARNYS® vitaminjai és étrend-kiegészítői halmazállapotuknak köszönhetően szinte azonnal a véráramba kerülnek és a folyékonyságból adódó gyors felszívódásból adódóan 90-98%-ban hasznosulnak.

Folyékony

A folyékony vitamin pozitívumai

 

 • Minden korosztály számára könnyen fogyaszthatók, így kitűnő vitamin gyerekeknek.
 • Gyorsan felszabaduló hatóanyagoknak köszönhetően a folyékony formában alkalmazott vitaminoknak magas a hasznosulási arányuk.
 • A lemerült vitaminkészleteinket hatékonyan és rövid idő alatt feltölthetjük, az immunrendszer erősítése gyerekjáték lesz.

Folyékony

Easy to use - használd könnyedén

 

 • Az ivóampullás forma nagy előnye, hogy kísérőfolyadék nélkül bevehető és bárhova könnyen magunkkal vihető. Így nevezhetjük, hogy ez a legjobb multivitamin az egész család számára.
 • Az üveg-, illetve cseppentős csomagolás azon túl, hogy praktikus, még újrahasznosítható is, mely tény a környezetvédelem szempontjából roppant lényeges.

Vitaminfajták

Vitaminfajták

A MARNYS® vitamin termékei a legmagasabb követelményeket támasztó szervezetek által elismert minőséget biztosítják!

GMP

GMP - GOOD MANUFACTURING PRACTICE

- JÓ ELŐÁLLÍTÁSI GYAKORLAT

Minden MARNYS® termék a GMP szabályai szerint kerül előállításra.

A vállalat minden egyes gyára és laboratóriuma GMP minősített. Ez azt jelenti, hogy a termékek a legszigorúbb higiéniai előírásoknak megfelelő környezetben készülnek. Ez magába foglalja a hőmérséklet, a nyomásszint, a páratartalom és a mikrobiológiai környezeti tényezők folyamatos ellenőrzését.

A gyártási folyamat során minősített szakemberek felügyelik az előírt protokollok, minőségi szabályok betartását. Továbbá azt, hogy a tanúsítványok kiadásánál minden egyes felhasznált összetevő az előállított termék esetében 100%-ban biztosított legyen.

ISO

ISO 9001:2015 szabvány

(ISO 9001:2015 Quality Management Systems. Requirements)

Az ISO 9001:2015 nemzetközi szabvány/minőségirányítási rendszer egy olyan értékadó termelőeszköz, mely garanciát jelent a minőségre. A szabvány nemzetközi mércéjének való megfelelés belépést biztosít a magas minőségi követelményekkel bíró, nemzetközi, profi szervezetek világába.

A ISO 9001:2015 rendszer lényeges pontjai:

 • Fogyasztó- és partner-orientált szemlélet.
 • Munkatársak aktív részvétele.
 • Folyamat alapú megközelítés.
 • Folyamatos fejlődés.
 • Tény alapú döntéshozatal.
 • Kölcsönösen előnyös kapcsolatrendszer a beszállítókkal.

FS FOOD TANÚSÍTVÁNY

Az IFS tanúsítvány egy nemzetközileg elismert sztenderdizációs rendszer, amelyet a Global Food Safety Initiative (Globális Élelmiszerbiztonsági Szervezet) állít ki.

A MARNYS® IFS tanúsítványa garancia arra, hogy a gyártott termékek megfelelnek a szigorú élelmiszerbiztonsági és minőségi előírásoknak.

A tanúsítvány speciálisan azokban az esetekben előirt és fontos, amikor az előállítási folyamat során az összetevők szennyeződhetnek, illetve a csomagolás közben sérülhetnek.

Az ISF Food tanúsítvány nélkülözhetetlen minden élelmiszeripari terméket létrehozó vállalat, illetve kisebb magántulajdonú márkák számára.

Cosmos

COSMOS SOIL ASSOCIATION LTD.-ECOCERT

A MARNYS® termékei a világ egyik legrangosabb biogazdasági szervezetének tanúsítványával hitelesítettek.

A COSMOS tanúsítvány egy jelentős plusz az ECOCERT (biominősítés-natúr és organikus termékminősítésre szolgáló nemzetközi szabvány szerint) irányadó elveihez:

 • Biogazdaságokból beszerzett alapanyagok használata.
 • Az előállítási folyamat során szem előtt vannak tartva az emberi egészségügyi tényezők és a környezetbarát eljárást.

A Green Chemistry, azaz Zöld Kémia elveinek követése es integrálása.

A MARNYS® MINŐSÉG ELLENŐRZÉSI RENDSZERE A LLOYD’S REGISTER QUALITY ASSURANCE ÉS A QUALITY MANAGEMENT SYSTEM STANDARD: ISO 9001:2015 ÁLTAL TANÚSÍTOTT.

Ezen rendszerek az étrend-kiegészítő készítmények kutatási, fejlesztési és előállítási területein alkalmazottak:

 • Olyan folyamatok kivitelezése, amelyek a legmagasabb professzionális szakképzettséget elvárják.
 • A termékek előállítása során olyan értékrendszerek követése, amelyek a legmagasabb szakmai megítélést és hozzáértést kívánják.
 • Folyamatok és eredmények kritikai kiértékelése mind a partnerek, mind a részvénytulajdonosok számára.
 • Piaci versenyképesség szabályainak követése és betartása által egyenlő esélyek megteremtése.

Fenntarthatóság és a MARNYS

A MARNYS® szemléletmódjának középpontjában a természet áll, nemcsak a termékek forrásaként, hanem a cég vezérelveként is: a természet megóvása és fenntartása a jövő generációi számára komoly elköteleződés.

A Sustainable Development Program aktív résztvevőjeként kötelességének tekinti, hogy folyamatosan fejlessze környezettudatosságát, csökkentse az ökológiai lábnyomát, megóvja a vizeket, újrahasznosítson és energiát takarítson meg. Továbbá célja, hogy aktív részese legyen a környezetvédelemnek helyi és globális szinten egyaránt.