Szűrés
Ár (Ft)
6 299 Ft - 10 999 Ft
Termék státusza

Méhpempővel

méhpempő

A méhpempő a méhek aranyaként is ismert, nem véletlenül hiszen természetes immunerősítő hatással bír. Tökéletes vitaminforrás mind felnőttek, mind pedig gyermekek számára. Ebben a kategóriában az összes méhpempő és/vagy propolisz tartalmú étrend-kiegészítőnket megtalálod, ami az egész család számára biztosítja az tökéletes immunerősítést.


6termék16

Miért olyan különleges a méhpempő?

A méhpempő nem más, mint a méhek fehéres színű garatmirigy-váladéka, amit a méhek életek első három napján fogyasztanak. Ennek oka van, ugyanis 150-nél is több értékes összetevőt tartalmaz, ami a túlélés egyik kulcsa ebben a kritikus időszakban. Természetesen ezt követően sem marad felhasználatlanul ez a kincset érő élelem, annyi különbséggel, hogy később csak a méhkirálynő fogyaszthatja. Rendkívül magas ásványianyag és vitamin tartalma nem csupán a méhek számára, hanem az embereknek is hasznos. Magas enzim tartalmának köszönhetően hozzájárul az anyagcsere folyamatokhoz, továbbá a sejtek egészségének megőrzéséhez. Bátran mondhatjuk, hogy talán ez a ma ismert  legjobb immunerősítő, amit a természet kínál számunkra.

Gyermek immunerősítés méhpempővel

Szülőként valószínűleg te is tapasztalod, hogy a gyermekközösségekben milyen könnyen terjednek a különféle fertőzések és megbetegedések. Ennek több oka is lehet, az egyik az, hogy a kicsik az önfeledt játékban gyakran megfeledkeznek az általános higiéniás szabályokról és nem mérik fel a vele járó veszélyeket. Ezzel pedig nincs is semmi baj, azonban neked, mint szülőnek fontos, hogy támogasd csemetéd immunrendszerét, hogy a lehető legellenállóbb legyen a baktériumokkal és vírusokkal szemben. A méhpempő a legtökéletesebb eszköz erre, amit a MARNYS Protect Junior gyermek multivitamin készítményünkbe magas dózisban becsomagoltunk, más rendkívül értékes vitaminokkal együtt, mint a C-vitamin, B-vitaminok, valamint az E-vitamin. Praktikus egyadagos ivóampullás kiszerelésének és finom gyümölcsös ízének köszönhetően bárhol, bármikor könnyen fogyasztható. Ha pedig gyermek immunerősítés a cél, akkor a MARNYS Junior Vit-et sem hagyhatjuk ki a sorból, ami szintúgy értékes vitaminokkal kombinálva kínálja a méhpempő erejét.

Felnőtt immunerősítés méhpempővel

A felnőttek immunerősítése is rendkívül fontos, ha nem szeretnél kimaradni a munkából, lemaradni egy nyaralásról vagy valamilyen fontos eseményről vagy szimplán csak fontosnak tartod az egészséged. A méhpempővel történő immunerősítés különösen ajánlott azok számára, akik kerülnék a felesleges adalékanyagokat és helyette a természetben keresnék szervezetük egészségének támogatását. A méhpempő az egyik legtisztább, legtermészetesebb és leghatékonyabb módja a felnőtt immunerősítésnek, ráadásul a MARNYS vitaminok ízletes formában, egyszerűen adagolható ivóampullákban kínálják neked. Rendszeres alkalmazásával rövid időn belül tapasztalhatod, hogy a méhpempő tartalmának köszönhetően szervezeted ellenállóbb és energikusabb lesz. A tisztán méhpempő tartalmú MARNYS Mega 2000 a legjobb választás erre a célra.

Kiknek ajánljuk?

Ahogy azt korábban olvashattad, bárki számára ajánlott, akiknek fontos az egészséges életmód, amit természetes alapanyagok gondos válogatásával szeretnének elérni. A MARNYS a család egésze számára kínál méhpempő tartalmú étrend-kiegészítőket, így közösen támogathatjátok immunrendszereteket. Az eredmény, energikus hétköznapok évszaktól és napszaktól függetlenül. Keverjétek a reggeli narancslébe vagy fogyasszátok smoothie-ban, sőt, akár önmagában is ízletesek!