Szűrés
Változat
Ár (Ft)
4 438 Ft - 7 499 Ft
Termék státusza

Bőrápolás

bőrápolás, bőrvédelem.

Bőröd észrevétlenül védi testedet, így a hatékony és kíméletes bőrápolás rendkívül fontos. Egyáltalán nem mindegy, hogy mivel ápolod az egészségét. Ebben a kategóriában számos gyermekeknek és felnőtteknek alkalmas természetes összetevőkből felépülő bőrápolási terméket találhatsz, amelyek között vegán kozmetikumok is fellelhetők. Legyen szó bőrsérülésről vagy irritált bőrről, a MARNYS szépségampullák és roll on termékek kitűnő segítséget nyújtanak.


10termék110

Miért fontos a bőrápolás?

A bőr határolja el a testet a külvilágtól. Ez a testrész az, amelyik erőteljesen ki van téve a napnak, ezáltal az UV-sugárzásnak is, a hőhatásoknak, fagynak, szélnek és más természeti és egyéb jelenségnek. A legtöbbször észre sem veszed, hogy milyen komoly feladatot lát el, csak akkor, amikor már valamilyen tünet jelentkezik, ami kellemetlenségekkel jár. Ez lehet egy esésből adódó sérülés vagy valamilyen okból kialakuló bőrpír, viszketés, bőrszárazság, pigmentáció, esetleg túlzott zsírosodás. Amennyiben nem kerülnek kezelésre a tünetek, az az életminőségre is hatással lehet, ami akár önbizalomhiányhoz is vezethet. Támogasd bőröd egészségét és számolj le a kínzó panaszokkal, hogy mielőbb visszanyerhesd bőröd természetes állapotát.

Természetes összetevőkből felépülő kozmetikumok

A MARNYS bőrápoló ampullák és roll on készítmények a természet kincseiből készültek, gondosan válogatott kombinációban. Hisszük, hogy a legjobb gyógymódok összetevői nem a laborokban, hanem a természetben készülnek. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne tartanánk fontosnak a hatékonyságot, így termékeinkben ötvözzük a tudományt a természettel, hogy minőségi, természetes és hatásos kozmetikumokat hozhassunk létre. A MARNYS termékei bebizonyítják, hogy a természet ereje hatékonyan támogathatja az egészséget.

Miben mások a MARNYS szépségampullák?

Azon kívül, hogy a MARNYS törekszik összegyűjteni a természetben fellelhető gyógyhatású összetevőket, termékeink számos egyéb előnnyel bírnak. A szépségampullákat egyedülálló, kis üvegcsékben kínáljuk, amelyek lehetővé teszik a könnyű adagolást, ráadásul visszazárhatóak is. Extra könnyű textúrájuknak köszönhetően gyorsan felszívódnak a bőrön, nem hagynak maguk után ragacsos érzetet, csupán friss, finom illatot. Cseppentéssel könnyedén és egyenletesen el lehet őket eloszlatni a bőrön. Mélyen bejutnak a bőrszövetébe, így még hatékonyabban juttatják el értékes összetevőiket a szükséges helyre. Számos termék C-vitaminnal, B3-vitaminnal vagy akár hialuronsavval gazdagított.

Gyermekbőrápolásra is van ajánlatunk

A gyermekek bőre különösen érzékeny, így kíméletes, ugyanakkor intenzív ápolást igényel. A kis felfedezők kalandjai sokszor végződnek kisebb sérülésekkel, mint a horzsolások, kisebb zúzódások, amelyek kezelése a szülők feladata. A MARNYS-nál a legkisebbekre is gondolunk, így számukra praktikus roll on kiszerelésű bőrápoló termékeket kínálunk, amelyek biztosítják az érintkezésmentes, egyenletes eloszlatást.

A MARNYS Calmiroll az árnika, az ördögcsáklya, a napraforgó, a szójabab és a rozmaring tökéletes fúziójával segíti a bőr regenerálódását. A rovarcsípésekre pedig a MARNYS Biteroll termékét javasoljuk, amely képes csökkenteni a fájdalmat és a bőrpírt. A tinikről sem feledkezünk meg, nekik a MARNYS Acniroll termékünket ajánljuk, amely az aknás bőrrel küzdőknek nyújt hatékony, ugyanakkor természet közeli segítséget. Külön jó hír, hogy a felsorolt termékek vegánok, ráadásul rendelkeznek Cosmos Natural tanúsítvánnyal is.