Blog

Immunerősítés a MARNYS Vitahelp családdal

2024.05.13 14:05
Immunerősítés a MARNYS Vitahelp családdal

Az immunerősítés az egyik legfontosabb teendő a téli időszakban, hiszen senki sem szeretne megbetegedni, és ezzel időt, vagy akár pénzt veszíteni. Arról nem is beszélve, hogy a családtagok betegsége az egyik legrosszabb élmény, ami érhet. Bemutatjuk, hogy támogathatod hatékonyan immunrendszered a téli  és a nyári időszakban egyaránt!

Legyen a célod a megelőzés, nem pedig a kezelés!

A bajok ellen a legjobb megoldás az időben történő védekezés és felkészülés. Különösen igaz ez az egészségedre, ami ha megsérül, azt gyakran igen nehéz orvosolni. A megelőzés tehát az egyik legfontosabb feladat, amit nem érdemes félvállról venni. A kérdés csak az, hogy miként lehet a legjobban támogatni az immunrendszer normál működését?  Segítünk néhány hasznos tippel!

Étkezés előtt mindig moss kezet!

A kézmosás fontosságára már egészen kis korban felhívják a figyelmünket, azonban felnőttként hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla. Pedig ez egy olyan könnyű teendő, amivel olyan sokat tehetünk a kórokozókkal szembeni védelemért. Különösen fontos ez egy hosszú ledolgozott nap után, vagy a suliban eltöltött órákat követően.

Mosd meg a nyers alapanyagokat!

Legyen szó bármilyen nyers alapanyagról, zöldségről, gyümölcsről vagy húsról, még a hőkezelés előtt érdemes őket megmosni a szennyeződésektől. Különösen igaz ez akkor, ha nyersen szeretnéd fogyasztani valamelyiket. Ezzel egyébként a lehetséges vegyszereket is lemosod a megvásárolt termékekről.

Az élelmiszereket kezeld magasabb hőfokon!

A pirítás és a párolás mind segít neked abban, hogy az ételen maradt lehetséges kórokozók elhaljanak. Amennyiben teheted, érdemes néhány percnél tovább, kicsit magasabb hőfokon is kezelni a nyersanyagokat.

Fogyassz étrend-kiegészítőket!

Mivel a téli időszakban nehezebb változatosan étkezni, ez azzal is jár, hogy nehezebb pótolni a szükséges vitaminokat és nyomelemeket. Ebben lehetnek segítségedre a különféle étrend-kiegészítők, amelyek képesek biztosítani a szükséges tápanyagokat. 

Milyen vitaminpótló készítmény javasolt erre az időszakra?

A választás során az első és legfontosabb, hogy pontosan ismerd igényeidet. Az egyik leglényegesebb kérdés a választás során, hogy rendelkezel-e valamilyen allergiával. Gondot okoz a glutén, a tej-, szója-, esetleg a cukortartalmú étel? Esetleg vegán étrendet követsz? Ezek mind hatással lehetnek a döntésedre, hiszen a megfelelő vitaminpótló készítmény akkor lesz sikeres, ha az valóban szolgálja az egészséged! Van-e bármilye problémád a kapszulás készítményekkel, esetleg az emésztésed érzékenyebb a megszokottnál? Törekedsz arra, hogy az adott készítmény a legmagasabb mértékben hasznosuljon? A jó hírünk az, hogy ismerünk olyan étrend-kiegészítő családot, ami a legtöbb kívánalmadnak megfelelhet.

MARNYS Vitahelp termékcsalád

Ismerd meg a rendkívül apró kapszulás MARNYS Vitahelp termékcsaládot, amelyek kis méretük ellenére egészen nagy erővel bírnak, ha immunerősítés a cél! Miben mások ezek a termékek? Apró kapszuláiknak köszönhetően könnyedén biztosítják a szükséges napi vitamin adagot akár kisgyermekek vagy éppen idősek számára is, akiknek gondot okozhat a nagy méretű kapszula lenyelése. A termékcsaládban megtalálható 25 mg cink, 375 mg magnézium, szelén, valamint cink és C-vitamin kombinációja is. A termékek glutén-, tej-, tojás- szója-, laktóz- és GMO-menteske, ráadásul a magnézium és a cink és C-vitamin termék vegánok számára is tökéletes. A család egésze számára megoldást jelenthet a hatékony és kíméletes immunerősítésre a téli, de még a nyári időszakban is!