COVID tesztek kedvező áron akár ingyenes szállítással!

ÚJ

MARNYS VITAHELP CINK 25 MG

MARNYS VITAHELP CINK 25 MG
MARNYS VITAHELP CINK 25 MG
MARNYS VITAHELP CINK 25 MG
Képes leírás

MARNYS® Vitahelp Cink 25 mg

A MARNYS® Vitahelp Zinc 25 mg cinket tartalmazó gyomornedv-ellenálló lágyzselatin-kapszulás étrend-kiegészítő. A cink több, mint 300 enzimben tölt be szerkezeti és szabályozó funkciót. Ezek részt vesznek a szénhidrátok, lipidek, fehérjék és nukleinsavak előállításában és lebontásában, továbbá más mikroelemek anyagcseréjében.

Vásárolja meg most kedvező áron MARNYS VITAHELP CINK 25 MG termékünket és válogasson további prémium minőségű termékeink közül és máris élvezheti az egyedülálló minőséget! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul 16 óráig leadott rendelését akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet csomagja!

Változat
1 doboz
Raktáron
vagy
MARNYS VITAHELP CINK 25 MG leírása

MARNYS® Vitahelp Cink 25 mg 

A MARNYS® Zinc 25 mg cinket tartalmazó gyomornedv-ellenálló lágyzselatin-kapszulás étrend-kiegészítő. A cink több, mint 300 enzimben tölt be szerkezeti és szabályozó funkciót. Ezek részt vesznek a szénhidrátok, lipidek, fehérjék és nukleinsavak előállításában és lebontásában, továbbá más mikroelemek anyagcseréjében.

A cink felszívódása a vékonybélben történik, és fontos tudni, hogy az élelmiszerekben található cinksók körülbelül 20-40%-a szívódik fel . A cinksók felszívódásának mértéke többek között az oldhatóságuktól, pH-értéküktől vagy az étrend összetételétől függ .

MARNYS® Vitahelp Cink étrend-kiegészítője gyomornedv-ellenálló készítmény, így lehetővé teszi a cinksó felszabadulását a vékonybélben, biztosítva, hogy a gyomortartalom és a pH ne rontsa le ezt a sót, melynek következtében azt a bélhám hatékonyan fel tudja venni .

A cink a következő hasznos, egészséges tulajdonságokkal rendelkezik (EFSA):

  • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
  • Hozzájárul a sejtek oxidatív károsodásokkal szembeni védelméhez
  • Hozzájárul a normál makrotápanyag-anyagcseréhez
  • Hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál karbantartásához

A MARNYS® Vitahelp Cink ajánlott 18 év felettiek számára, akiknek cink-kiegészítésre van szükségük. A cink ozzájárul az immunrendszer normál működéséhez , a sejtek oxidatív károsodásoktól való védelméhez, valamint elősegíti az energiatermelő anyagcserét , valamint a bőr, a köröm és a haj normál karbantartását.

MARNYS VITAHELP CINK 25 MG adatai
Márka
Marnys
Cikkszám
MN808
Hasonló termékek