WhiteLab MENOPAUZA GYORSTESZT VIZELETBŐL
WhiteLab MENOPAUZA GYORSTESZT VIZELETBŐL
1 469 Ft/db (1 399 Ft+ÁFA)

WhiteLab MENOPAUZA GYORSTESZT VIZELETBŐL

A Menopauza (FSH) Gyorsteszt egy kromatogáfiás teszt, amely a vizeletben található FSH kvalitatív kimutatására szolgál. Így megállapítható, hogy
a tüneteket a menopauza okozz-e.

Vásárolja meg most kedvező áron WhiteLab MENOPAUZA GYORSTESZT VIZELETBŐL termékünket és válogasson további prémium minőségű termékeink közül és máris élvezheti az egyedülálló minőséget! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul 16 óráig leadott rendelését akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet csomagja!

Várható szállítási idő
2024.07.17
Raktáron
Változat :
1 469 Ft/db (1 399 Ft+ÁFA)
vagy
WhiteLab MENOPAUZA GYORSTESZT VIZELETBŐL leírása

WHITELAB Menopauza (FSH) Gyorsteszt – Vizeletből (Tesztpálcás)

CE 0123

Otthoni használatra, önellenőrzésre engedélyezett gyorsdiagnosztikai eszköz.

Orvostechnikai eszköz

  • A vizeletben található FSH kvalitatív kimutatására
  • Eredmény 3 perc alatt
  • Gyors és egyszerű használat

Alkalmazási terület

Az FSH midstream gyorsteszt (vizeletből) egy gyors kromatogáfiás immunpróba, amely a follikulusstimuláló hormon (FSH) kvalitatív kimutatására szolgál vizeletben, a menopauza megállapításának segítése érdekében.

Összegzés

A menopauza a menstruáció végleges megszűnése, de általában csak egy évvel a menstruáció megszűnése után diagnosztizálják tudományosan. A menopauzát megelőző időszakot és az azt követő 12 hónapot perimenopauzának nevezik. Sok nőnél jelentkeznek ilyenkor tünetek, többek között hőhullámok, szabálytalan menstruációs ciklusok, alvászavarok, hüvelyszárazság, hajhullás, szorongás és hangulatingadozás, rövid távú memóriavesztés és fáradtság. A perimenopauza kezdetét a női szervezetben a menstruációs ciklust szabályozó hormonok szintjének változása okozza. Ahogy a szervezet egyre kevesebb ösztrogént termel, növeli a follikulusstimuláló hormon (FSH) termelését, amely normális esetben a női petesejtek fejlődését szabályozza.

Ezért az FSH vizsgálata segíthet annak megállapításában, hogy egy nő a perimenopauza szakaszában van-e. Ha egy nő tudja, hogy perimenopauzában van, megteheti a megfelelő lépéseket teste egészségének megőrzése érdekében, és elkerülheti a menopauzával járó egészségügyi kockázatokat, mint a csontritkulás, a megnövekedett vérnyomás és koleszterinszint, valamint a szívbetegségek fokozott kockázata.

Az FSH midstream gyorsteszt egy gyors, egylépéses immunpróba, amely az FSH kimutatására szolgál vizeletben, a menopauza megállapításának segítése érdekében. A teszt antitestek kombinációját használja, beleértve a monoklonális anti-FSH-antitesteket is, hogy szelektíven kimutassa az emelkedett FSH-szintet. A vizsgálatot úgy kell elvégezni, hogy a midstream teszt nedvszívó hegyére vizel vagy azt vizeletbe meríti, az eredményt pedig a színes vonalak adják.

Mennyire pontos a teszt?

Klinikai értékelést végeztek, amelyben összehasonlították az FSH midstream gyorsteszt segítségével kapott eredményeket egy másik, a kereskedelemben kapható FSH-vizeletteszttel. A klinikai vizsgálatban 250 vizeletmintát vizsgáltak: mindkét vizsgálat 85 pozitív és 165 negatív eredményt mutatott ki. Az eredmények azt mutatták, hogy 100,0% az FSH midstream gyorsteszt általános pontossága a többi FSH-vizeletteszttel összehasonlítva.

Mennyire érzékeny a teszt?

Az FSH midstream gyorsteszt 25 mIU/ml vagy magasabb koncentrációban mutatja ki a follikulusstimuláló hormont (FSH) a vizeletben. Az LH (1000 mIU/ml), hCG (100 mIU/ml) és TSH (1000 µIU/ml) hozzáadása negatív (0 mIU/ml FSH) és pozitív (25 mIU/ml FSH) mintákhoz nem mutatott keresztreaktivitást.

BIBLIOGRÁFIA

1. Turkington CA. The Perimenopause Sourcebook. Contemporary Books, New York, NY. 1998.

2. Perry S, O’Hanlan K. Natural Menopause: The Complete Guide. Reading, MA, Addison-Wesley, 1997.

3. Stanford, JL, Weiss NS, et al. Combined Estrogen and Progestin Hormone Replacement Therapy in Relation to Risk of Breast Cancer, J. Am. Med.
Assoc. 1995; 274(2): 137-142.

4. Speroff L, Glass RH, Kase NG, Clinical Gynecologic Endocrinology and Infertility 5th Ed, Williams and Wilkins, Baltimore, MD. 1994; 588.

5. Jacobs DS, Demott DR, Grady HJ, Horvat RT, Huestis DW, Kasten BL, Laboratory Test Handbook 4th Ed, Lippincott Williams and Wilkins, Baltimore,
MD. 1996

Letölthető tartalom

WhiteLab MENOPAUZA GYORSTESZT VIZELETBŐL adatai
Márka
WhiteLab
Lejárat
2025.08.01.
Terméktípus
Gyorsteszt
Cikkszám
FFS-103H
A vásárlás után járó pontok
29 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek