WhiteLab LH O GYORSTESZT VIZELETBŐL OVULÁCIÓS 5X
WhiteLab LH O GYORSTESZT VIZELETBŐL OVULÁCIÓS 5X
1 733 Ft/doboz (1 650 Ft+ÁFA)

WhiteLab LH O GYORSTESZT VIZELETBŐL OVULÁCIÓS 5X

A vizeletben lévő luteinizáló hormon (LH) kvalitatív kimutatására szolgáló módszeren alapuló gyorsteszt.

Magas minőségű tesztpálcás gyorsteszt, amely a tüszőrepedést megelőző 24-48 órában jelentkező megemelkedett LH hormon szintet képes detektálni.

Vásárolja meg most kedvező áron WhiteLab LH O GYORSTESZT VIZELETBŐL OVULÁCIÓS 5X termékünket és válogasson további prémium minőségű termékeink közül és máris élvezheti az egyedülálló minőséget! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul 16 óráig leadott rendelését akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet csomagja!

Várható szállítási idő
2024.07.17
Raktáron
Változat :
1 733 Ft/doboz (1 650 Ft+ÁFA)
Egységár: 347 Ft/db (330 Ft+ÁFA)
vagy
WhiteLab LH O GYORSTESZT VIZELETBŐL OVULÁCIÓS 5X leírása

WHITELAB LH Ovulációs Gyorsteszt Vizeletből

CE 0123

Otthoni használatra, önellenőrzésre engedélyezett gyorsdiagnosztikai eszköz.

Orvostechnikai eszköz

  • A vizeletben lévő luteinizáló hormon (LH) kvalitatív kimutatására
  • Eredmény 3 perc alatt
  • Gyors és egyszerű használat

Rendeltetés

Az LH ovulációs vizeletsugaras gyorsteszt a vizeletben lévő luteinizáló hormon (hLH) kvalitatív kimutatására szolgáló immunokromatográfiás módszeren alapuló gyorsteszt, melynek célja a peteérés idejének az előrejelzése

Összegzés

Az ovuláció a petesejt kilökődése a petefészekből, ahonnan a petevezetékbe kerül készen a megtermékenyítésre. Ahhoz, hogy a fogantatás megtörténjen a megtermékenyítésnek a peteérést követő 24 órán belül meg kell történnie. Közvetlenül a peteérést megelőzően a szervezet nagy mennyiségű luteinizáló hormont (LH) termel, ami kiváltja a petefészekben lévő érett petesejt kilökődését. Ez az LH csúcs rendszerint a menstruációs ciklus1 közepén következik be. Az LH ovulációs vizeletsugaras gyorsteszt a peteérés ill. a legtermékenyebb időszak előrejelzésére szolgáló eszköz. A megtermékenyülés ezalatt a termékeny időszak alatt következik be a legnagyobb eséllyel. Az LH ovulációs gyorsteszt az LH csúcsot detektálja a vizeletből, előre jelezve ezáltal a peteérés következő 24-36 órában várható bekövetkezését. Fontos: az LH csúcs és a peteérés nem feltétlenül következik be minden menstruációs ciklusban.

Alapelv

Az LH ovulációs teszt immunokromatográfiás módszeren alapuló gyorsteszt az LH csúcs vizeletből történő kvalitatív kimutatására, mely előre jelzi a peteérés következő 24-36 órában várható bekövetkezését. A teszt a megnövekedett LH szint szelektív kimutatásához többféle antitestet használ, többek között monoklonális luteinizáló hormon (LH) antitestet.

A vizeletminta a kapilláris hatás következtében felszívódik a tesztcsíkban. LH jelenlétében immunológiai reakció lép fel az LH és az anti-LH antitestek között, ami egy jól kivehető, piros színű tesztcsík megjelenését eredményezi. A LH koncentráció függvényében a megjelenő tesztvonal világosabb vagy sötétebb színű. A kontroll vonalat más antitestek hozzák létre. A kontroll zónában lezajló reakció a teszt megfelelő működésének és megfelelő használatának az ellenőrzésre szolgál. Ezt a módszert hívják immuno-kromatográfiának.

BIBLIOGRÁFIA:

1. Elkind-Hirsch, K; Goldzieher, JW; Gibbons, WE and Besch, PK. Obstetrics and Gynecology, 67(3): 450-453, 1986.

Letölthető dokumentumok

WhiteLab LH O GYORSTESZT VIZELETBŐL OVULÁCIÓS 5X adatai
Márka
WhiteLab
Lejárat
2025.06.01.
Terméktípus
Gyorsteszt
Cikkszám
FLH-U103H
A vásárlás után járó pontok
35 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek