WhiteLab HÜVELYI PH GYORSTESZT HÜVELYVÁLADÉKBÓL 1X
WhiteLab HÜVELYI PH GYORSTESZT HÜVELYVÁLADÉKBÓL 1X
1 838 Ft/db (1 750 Ft+ÁFA)

WhiteLab HÜVELYI PH GYORSTESZT HÜVELYVÁLADÉKBÓL 1X

Egy száraz kémiai tesztelési módszer, amely a hüvely PH-értékét vizsgálva segít megállapítani a bakteriális hüvelygyulladás fennállását.

Gyorteszt a pH félkvantitatív meghatározására női hüvelyi kenetmintákból. Önteszteléshez, kizárólag in vitro diagnosztikai használatra.

Vásárolja meg most kedvező áron WhiteLab HÜVELYI PH GYORSTESZT HÜVELYVÁLADÉKBÓL 1X termékünket és válogasson további prémium minőségű termékeink közül és máris élvezheti az egyedülálló minőséget! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul 16 óráig leadott rendelését akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet csomagja!

Várható szállítási idő
2024.07.17
Raktáron
Változat :
1 838 Ft/db (1 750 Ft+ÁFA)
vagy
WhiteLab HÜVELYI PH GYORSTESZT HÜVELYVÁLADÉKBÓL 1X leírása

WHITELAB Hüvelyi pH Gyorsteszt Mintagyűjtő Pálcával (Tesztpaneles)

CE 0123

Otthoni használatra, önellenőrzésre engedélyezett gyorsdiagnosztikai eszköz.

Orvostechnikai eszköz

  • A hüvely pH szintjének meghatározására
  • Eredmény néhány perc alatt
  • Gyors és egyszerű használat

Rendeltetés

A hüvelyi gyors pH-tesztpanel (hüvelyi vattapálcás teszt) egy gyors száraz kémiai módszer a női hüvelyi kenetminták pH-értékének félkvantitív kimutatására, amely segít a bakteriális hüvelygyulladás diagnózisának felállításában.

Összegzés

A hüvelyi fertőzések meglehetősen gyakoriak, és gyakran visszatérő probléma minden nő esetében, korcsoporttól függetlenül. A hüvelyváladék rendellenes savasságának jelzése segíthet annak értékelésében, hogy a hüvelyi tüneteket valószínűleg fertőzés okozza-e, amely egészségügyi szakemberrel történő utánkövetést igényelhet.

A 3.8 és 4,5 közötti savas hüvelyi pH-érték alapvető követelmény a szervezet saját hüvelyvédő rendszerének optimális működéséhez. Ez a rendszer hatékonyan megelőzheti a kórokozó baktériumok túlnyomó többsége nem tud ilyen körülmények között fejlődni ¹

Egyes hüvelyi fertőzésekre, amelyekről ismert, hogy rendellenes hüvelyi savassággal járnak, nincs vény nélkül kapható gyógymód, és azokat egészségügyi szakembernek kell kezelnie. ² A rendellenes savassággal járó rendellenes folyás egyes eseteit fertőzések kombinációja okozhatja.

A hüvelyi fertőzések nagyon kockázatosak lehetnek a terhes nők számára, és veszélyesek az anyára és magzatára nézve, ezért a tüneteket és az eredményeket mindig meg kell beszélni egy egészségügyi szakemberrel.

Alapelv

A pH-papír hüvelyi kenetminta pH-szintjének meghatározására használatos. Amint a hüvelyből származó mintát tartalmazó vattapálca érintkezik a tesztpanelbe zárt pH-papírral, színváltozás következik be. A különböző pH-szintek különböző színátmenteket és -árnyalatokat eredményezhetnek, és minden színátmenet/-árnyalat egy adott pH-szintet határoz meg a színskálán. A hüvelyi vattapálca felhelyezése után a pH-papíron kapott színt ezután össze kell hasonítani a tesztkészülékhez mellékelt színskálával. Az eredmény megközelítőleg megegyezik a pH-papíron kapott színhez legközelebb álló szín számértékével a színskálán.

Letölthető dokumentumok

WhiteLab HÜVELYI PH GYORSTESZT HÜVELYVÁLADÉKBÓL 1X adatai
Márka
WhiteLab
Lejárat
2025.04.01.
Terméktípus
Gyorsteszt
Cikkszám
IVPH-504H
A vásárlás után járó pontok
37 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek