COVID tesztek kedvező áron akár ingyenes szállítással!

WhiteLab FOKOZOTT ÉRZÉKENYSÉGŰ TERHESSÉGI (HCG) GYORSTESZT 1X

A Fokozott Érzékenységű Terhességi (hCG) Gyorsteszt egy kromatográfiás teszt az emberi choriogonadotropin vizeletből történő kvalitatív kimutatására. Így a terhesség már nagyon korai szakaszban is felismerhető.

A humán choriogonadotropin (vagy röviden hCG) egy hormon, amelyet először az embrió, majd a méhlepény állít elő a terhesség során. Szerepe fontos, hiszen serkenti a terhesség alatt megnövekedett ösztrogén- és progeszterontermelést.

Vásárolja meg most kedvező áron WhiteLab FOKOZOTT ÉRZÉKENYSÉGŰ TERHESSÉGI (HCG) GYORSTESZT 1X termékünket és válogasson további prémium minőségű termékeink közül és máris élvezheti az egyedülálló minőséget! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul 16 óráig leadott rendelését akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet csomagja!

Várható szállítási idő
2024.04.26
Raktáron
Változat :
vagy
WhiteLab FOKOZOTT ÉRZÉKENYSÉGŰ TERHESSÉGI (HCG) GYORSTESZT 1X leírása

WHITELAB Fokozott érzékenységű Terhességi (hCG) Gyorsteszt Vizeletből Indikátorral

CE 0123

Otthoni használatra, önellenőrzésre engedélyezett gyorsdiagnosztikai eszköz.

Orvostechnikai eszköz

  • Az emberi koriongonadotropin vizeletben történő kvalitatív kimutatására, a terhesség korai felismerésére
  • Eredmény 3 perc alatt
  • Gyors és egyszerű használat

Rendeltetésszerű felhasználás

A hCG terhességi fokozott érzékenységű gyorsteszt Midstream egy gyors kromatográfiás immunvizsgálat az emberi koriongonadotropin vizeletben történő kvalitatív kimutatására a terhesség korai felismerésének elősegítése érdekében.

Működési elv

hCG Terhesség fokozott érzékenységű gyorsteszt A Midstream indikátorral gyors, egylépéses laterális áramlású immunvizsgálat midstream formátumban az emberi koriongonadotropin kvalitatív kimutatására szolgál (hCG) a vizeletben a terhesség korai felismerésének elősegítése érdekében. A teszt antitestek kombinációját használja, beleértve egy monoklonális hCG antitestet a hCG emelkedett szintjének szelektív kimutatására. A vizsgálatot úgy történik, hogy vizeletet kell juttatni a hidrofil pálcikára és a színes vonalakból derül ki az eredmény.

Mennyire pontos a teszt?

Klinikai értékelést végeztek a hCG terhességi fokozott érzékenységi gyorsteszt Midstream használatával kapott eredmények összehasonlításával egy másik, kereskedelemben kapható vizelet hCG teszttel. A fogyasztói klinikai vizsgálat 358 vizeletmintát tartalmazott: mindkét vizsgálat 150 pozitív és 208 negatív eredményt azonosított. Az eredmények több mint 99%-os általános pontosságot mutattak a hCG terhességi fokozott érzékenységű gyorsteszt középső szakaszában, összehasonlítva a többi vizelet hCG teszttel.

Mennyire érzékeny a teszt?

A hCG terhességi fokozott érzékenységű gyorsteszt A Midstream teszt 10 mIU/mL vagy nagyobb koncentrációban észleli a hCG-t a vizeletben. A tesztet a WHO nemzetközi szabványnak megfelelően szabványosították. Az LH (300 mIU/mL), FSH (1000 mIU/mL) és TSH (1000 µNE/mL) negatív (0 mIU/mL hCG) és pozitív (10 mIU/mL hCG) mintákba történő hozzáadása nem mutatott keresztreaktivitást.

BIBLIOGRÁFIA:

1. Steier JA, P Bergsjo, OL Myking Human chorionic gonadotropin in maternal plasma after induced abortion, spontaneous abortion and removed
ectopic pregnancy, Obstet Gynecol. 1984; 64(3): 391-394

2. Dawood MY, BB Saxena, R Landesman Human chorionic gonadotropin and its subunits in hydatidiform mole and choriocarcinoma, Obstet.
Gynecol. 977; 50(2): 172-181

3. Braunstein GD, JL Vaitukaitis, PP Carbone, GT Ross Ectopic production of human chorionic gonadotropin by neoplasms”, Ann. Intern Med.
1973; 78(1): 39-45

Letölthető dokumentumok

WhiteLab FOKOZOTT ÉRZÉKENYSÉGŰ TERHESSÉGI (HCG) GYORSTESZT 1X adatai
Márka
WhiteLab
Lejárat
2026.09.01.
Terméktípus
Gyorsteszt
Cikkszám
FHC-U103HI
Hasonló termékek