WhiteLab FOB SZÉKLETVÉR ELLENŐRZŐ GXORSTESZT 1X
WhiteLab FOB SZÉKLETVÉR ELLENŐRZŐ GXORSTESZT 1X
1 892 Ft/db (1 802 Ft+ÁFA)

WhiteLab FOB SZÉKLETVÉR ELLENŐRZŐ GXORSTESZT 1X

A FOB Gyors Tesztlap (Széklet) egy immunkromatográfiás vizsgálat humán eredetű okkult vérzés kvalitatív kimutatására székletből.

Magas minőségű kazettás gyorsteszt, amely képes kimutatni a humán okkult vér jelenlétét a székletben akár kis mennyiség esetén is.

Vásárolja meg most kedvező áron WhiteLab FOB SZÉKLETVÉR ELLENŐRZŐ GXORSTESZT 1X termékünket és válogasson további prémium minőségű termékeink közül és máris élvezheti az egyedülálló minőséget! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul 16 óráig leadott rendelését akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet csomagja!

Várható szállítási idő
2024.07.17
Raktáron
Változat :
1 892 Ft/db (1 802 Ft+ÁFA)
vagy
WhiteLab FOB SZÉKLETVÉR ELLENŐRZŐ GXORSTESZT 1X leírása

WHITELAB FOB Székletvér Ellenőrző Gyorsteszt (tesztkazettás)

CE 0123

Otthoni használatra, önellenőrzésre engedélyezett gyorsdiagnosztikai eszköz.

Orvostechnikai eszköz

  • Székletvér kimutatására, akár kevés mennyiség esetén is
  • Eredmény 5 perc alatt
  • Gyors és egyszerű használat
  • 99,1%-os pontosság

Rendeltetés

Gyors, egylépéses tesztlap a humán okkult vár kvalitatív kimutatására székletből. Önteszteléshez, kizárólag in vitro diagnosztikai használatra.

Összegzés

Sok betegség okozhat nem látható vért a székletben, amelyet okkult székletvérnek (Fecal Occult Blood, FOB), humán okkult vérnek, vagy humán hemoglobinnak is neveznek. Korai stádiumban a gasztrointesztinális betegségek, mint a vastagbél daganat, a polip, a vastagbél-gyulladás, a diverticulum-gyulladás, fissura nem okoznak látható tüneteket, csak okkult vérzést. A hagyományos guajakol-alapú kimutatás nem elég érzékeny és specifikus, sőt diéta is kötelező a vizsgálat előtt.

A FOB Gyors Tesztlap (Széklet) gyors kvalitatív teszt kis mennyiségű humán vér kimutatására székletből. A teszt kettős antitest szendvics technikát használ 50 ng/ml vér, vagy 6 µg/g széklet okkult vér szelektív kimutatására. A guajakolos eljárással szemben diéta nem szükséges, az étkezés nem befolyásolja az eredményt.

Alapelv

A FOB Gyors Tesztlap (Széklet) kvalitatív immunassay, síkáramlású immunkromatográfiás módszer vér kimutatására székletből. A membránon anti-hemoglobin antitest rögzített a teszt zónában. A vizsgálat során a minta reagál az anti-hemoglobin tartalmú részecskékkel. A keverék a membránon a kapilláris felszívódás hatására kromatográfolódik, és a rögzített anti-hemoglobin antitestekkel reagálva színes csíkot képez. A teszt ablakban megjelenő színes csík pozitív eredményt jelez, hiánya negatív eredményt mutat. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll zónában színes csík jelenik meg, igazolva a tesztlap helyes működését, a megfelelő mintamennyiséget és a minta felszívódását.

Teljesítményjellemzők

A FOB-gyorstesztkazetta emberi vért mutat ki a székletben. A betegség progressziójának mértékét ez a vizsgálat nem jelzi. A FOB-gyorsteszt 50ng/ml vagy 6g/g szinten képes kimutatni a székletben az okkult vért. Klinikia értékelést végeztek, amelyben összehasonlították az FOB-gyorsteszt és egy másik, kereskedelmi forgalomban kapható FOB-teszt segítségével kapott eredményeket. A fogyasztói klinikai vizsgálat 464 székletmintát tartalmazott. Az FOB-teszt 63 pozitív és 397 negatív eredményt mutatott ki. Az eredmények az FOB-gyorszteszt 99,1%-os általános pontosságát mutatták a többi FOB-gyorsteszttel összehasonlítva.

Letölthető dokumentumok

WhiteLab FOB SZÉKLETVÉR ELLENŐRZŐ GXORSTESZT 1X adatai
Márka
WhiteLab
Terméktípus
Gyorsteszt
Cikkszám
TFO-602H
A vásárlás után járó pontok
38 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek