WhiteLab D-VITAMIN GYORSTESZT VÉRMINTÁBÓL (TESZTKAZETTA) 1X
WhiteLab D-VITAMIN GYORSTESZT VÉRMINTÁBÓL (TESZTKAZETTA) 1X
3 413 Ft/db (3 250 Ft+ÁFA)

WhiteLab D-VITAMIN GYORSTESZT VÉRMINTÁBÓL (TESZTKAZETTA) 1X

A D-vitamin-gyorstesztkazetta egy gyors kromatográfiás immunpróba a 25-hidroxi-D-vitamin (25 (OH) D) félkvantitatív kimutatására emberi, ujjbegyből vett teljes vérben. Ez a próba előzetes diagnosztikai teszteredményt ad, és felhasználható a D-vitamin-hiány szűrésére.

Vásárolja meg most kedvező áron WhiteLab D-VITAMIN GYORSTESZT VÉRMINTÁBÓL (TESZTKAZETTA) 1X termékünket és válogasson további prémium minőségű termékeink közül és máris élvezheti az egyedülálló minőséget! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul 16 óráig leadott rendelését akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet csomagja!

Várható szállítási idő
2024.07.17
Raktáron
Változat :
3 413 Ft/db (3 250 Ft+ÁFA)
vagy
WhiteLab D-VITAMIN GYORSTESZT VÉRMINTÁBÓL (TESZTKAZETTA) 1X leírása

WHITELAB D-vitamin Gyorsteszt Ujjbegyvérből

CE 0123

Otthoni használatra, önellenőrzésre engedélyezett gyorsdiagnosztikai eszköz.

Orvostechnikai eszköz

  • Gyorsteszt a 25-hidroxi-D-vitamin félkvantitatív kimutatására
  • Eredmény 10 perc alatt
  • Gyors és egyszerű használat
  • 94,4%-os pontosság

Rendeltetés

A D-vitamin-gyorstesztkazetta egy gyors kromatográfiás immunpróba a 25-hidroxi-D-vitamin (25 (OH) D) félkvantitatív kimutatására emberi, ujjbegyből vett teljes vérben. Ez a próba előzetes diagnosztikai teszteredményt ad, és felhasználható a D-vitamin-hiány szűrésére.

Összegzés

A D-vitamin a zsírban oldódó szekoszteroidok egy csoportjára utal, amelyek felelősek a kálcium, vas, magnézium, foszfát és cink bélrendszeri felszívódásának fokozásáért. Az emberben a legfontosabb vegyületek ebben a csoportban a D3-vitamin és a D2-vitamin.1 A D3-vitamin természetes módon az emberi bőrben termelődik az ultraibolya fény hatására, a D2-vitamin pedig főként az élelmiszerekből származik. A D-vitamin a májba kerül, ahol 25-hidroxi-D-vitaminná metabolizálódik. Az orvostudományban a 25-hidroxi-D-vitaminos vérvizsgálatot használják a szervezet D-vitamin-koncentrációjának meghatározására.

A 25-hidroxi-D-vitamin (beleértve a D2-t és a D3-at is) vérkoncentrációja a D-vitamin-állapot legjobb mutatója. A D-vitamin-hiányt ma már globális járványként tartják számon. Gyakorlatilag testünk minden sejtje rendelkezik D-vitamin-receptorokkal, ami azt jelenti, hogy mindegyiknek „elegendő” mennyiségű D-vitaminra van szüksége a megfelelő működéshez. A D-vitamin hiányával járó egészségügyi kockázatok sokkal súlyosabbak, mint korábban gondolták. A vitaminhiányt számos súlyos betegséggel hozták összefüggésbe: Csontritkulás, csontlágyulás, szklerózis multiplex, szív- és érrendszeri betegségek, terhességi szövődmények, cukorbetegség, depresszió, agyvérzés, autoimmun betegségek, influenza, különböző rákos megbetegedések, fertőző betegségek, Alzheimer, elhízás és magasabb halálozási arány stb.

Alapelv

A D-vitamin-gyorsteszt a kompetitív kötődés elvén alapuló immunpróba. A vizsgálat során a keverék a hajszálcsövesség révén kromatográfiásan felfelé vándorol a membránon. A membránt előzetesen 25 (OH) D antigénnel vonták be a csík tesztvonal-régiójában. A vizsgálat során a mintában jelen lévő 25 (OH) D versenyezni fog a tesztvonalon lévő 25 (OH) D-vel a konjugátumban lévő anti-25 OH D-vitamin antitestek korlátozott mennyiségéért.

Minél magasabb a 25(OH) D koncentrációja a mintában, annál világosabb lesz a T vonal. Az eredményt a készlethez mellékelt színkártya szerint olvassa le.Az eljárás ellenőrzésére a kontrollvonal régióban mindig megjelenik egy színes vonal, amely jelzi, hogy megfelelő mennyiségű mintát adtak hozzá, és a membrán átitatódott.

Teljesítményjellemzők

Klinikai értékelést végeztek, amelyben összehasonlították a D-vitamin-gyorsteszt és a viszonyítási eszköz (D-vitamin-gyorsteszt) segítségével kapott eredményeket. A házon belüli klinikai vizsgálatban 90 teljesvér-mintát vizsgáltak. Az eredmények 94,4%-os általános pontosságot mutattak.

Letölthető dokumentumok

WhiteLab D-VITAMIN GYORSTESZT VÉRMINTÁBÓL (TESZTKAZETTA) 1X adatai
Márka
WhiteLab
Lejárat
2025.01.01.
Terméktípus
Gyorsteszt
Cikkszám
OVD-402H
A vásárlás után járó pontok
68 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek