COVID tesztek kedvező áron akár ingyenes szállítással!

SAFECARE COVID-19 és Influenza A+B Antigén Orrüregi Kombinált Gyorsteszt

A SAFECARE egylépéses gyorsteszt többféle légúti vírus kimutatására szolgáló, mintavevő pálcás, antigén tesztkészlet.

COVID-19 és Influenza A+B antigének kimutatására alkalmas orrlyukból történő mintavétellel.

Vásárolja meg most kedvező áron SAFECARE COVID-19 és Influenza A+B Antigén Orrüregi Kombinált Gyorsteszt termékünket és válogasson további prémium minőségű termékeink közül és máris élvezheti az egyedülálló minőséget! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul 16 óráig leadott rendelését akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet csomagja!

Várható szállítási idő
2024.04.26
Raktáron
vagy
SAFECARE COVID-19 és Influenza A+B Antigén Orrüregi Kombinált Gyorsteszt leírása

SAFECARE BIO-TECH COVID-19 és Influenza A+B Antigén Orrüregi Kombinált Gyorsteszt

CE 2934

EU szinten otthoni használatra engedélyezett gyorsdiagnosztikai eszköz.

Orvostechnikai eszköz

  • Eredmény 15 perc alatt
  • Gyors és egyszerű használat
  • Fájdalommentes mintavétel
  • A jelenleg ismert mutációkat is kimutatja (2022.11)
  • 99,1%-os pontosság

A mintavétel módja megegyezik a hagyományos COVID-19 antigén öntesztelésre alkalmas orrüregi tesztek mintavételi módjával.

Kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét, kezelőorvosát!

Rendeltetésszerű használat

A COVID-19 & Influenza A+B antigén kombinált gyorsteszt egy egyszer használatos tesztkészlet, amely az influenza A és B vírusantigének nukleokapszid fehérje antigénjének és a COVID-19 antigénnek az orrüregből vett mintákból történő kvalitatív kimutatására szolgál.

A pozitív eredmények az influenza és a SARS-CoV-2 jelenlétére utalnak. Ha a teszt pozitív, az érintett személyeknek önizolációt kell végezniük, és további ellátást kell kérniük egészségügyi szolgáltatójuktól. A pozitív eredmények nem zárják ki a bakteriális fertőzést vagy más vírusokkal való együttes fertőzést.

A negatív eredmények nem zárják ki az influenza és aSARS-CoV-2 fertőzést. Azoknak a személyeknek, akiknek a tesztje negatív, és továbbra is influenzaszerű vagy COVID-szerű tüneteket tapasztalnak, egészségügyi szolgáltatójukhoz kell fordulniuk a további ellátásért.

Működési elv

A COVID-19 és Influenza A+B antigén kombinált gyorsteszt egy immunkromatográfiás membránvizsgálat, amely nagy érzékenységű antitesteket használ a SARS-CoV-2, az influenza A és B nukleokapszid fehérje kimutatására orrüregből vett minták esetében.

A SARS-CoV-2, influenza A és B specifikus antitesteket a membrán tesztterületén immobilizálják, és más reagensekkel/párnákkal kombinálva tesztcsíkot állítanak össze.

A teszt célja a nukleokapszid fehérje antigének kimutatása orrból vett mintákból, amely eltér a tüskefehér je mutációitól, így elméletileg képes kimutatni az egyes variánsokat, beleértve az Egyesült Királyságban, Indiában, Dél-Afrikában és Brazíliában jellemzőket is.

Teljesítményjellemzők

Klinikai vizsgálat: Az alábbi táblázatban felsorolt vizsgálati adatok szerint RT-PCR-rel végeztünk összehasonlítást.

SAFECARE covid érzékenység

Letölthető dokumentumok

SAFECARE COVID-19 és Influenza A+B Antigén Orrüregi Kombinált Gyorsteszt adatai
Márka
Safecare
Lejárat
2024.07.
Terméktípus
COVID-19 teszt
Cikkszám
FCO-6032H
Hasonló termékek