COVID tesztek kedvező áron akár ingyenes szállítással!

AMONMED-újgenerációs, antigén nyálpálcikás gyorsteszt, 1x kiszerelés 2025.03.07. lejárattal

Nyálmintából végzett otthoni koronavírus gyorsteszt, amely fájdalommentes módon képes kimutatni az aktuális fertőzőképességet. A mintavételhez a hátsó örlőfogak területéről szükséges nyálmintát venni. A mintavétel fájdalommentes és gyors COVID-19 kimutatására alkalmas nyálmintából végzett mintavétellel.

Vásárolja meg most kedvező áron AMONMED-újgenerációs, antigén nyálpálcikás gyorsteszt, 1x kiszerelés 2025.03.07. lejárattal termékünket és válogasson további prémium minőségű termékeink közül és máris élvezheti az egyedülálló minőséget! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul 16 óráig leadott rendelését akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet csomagja!

Várható szállítási idő
2024.04.16
Raktáron
vagy
AMONMED-újgenerációs, antigén nyálpálcikás gyorsteszt, 1x kiszerelés 2025.03.07. lejárattal leírása

AmonMed COVID-19 Antigén Gyorsteszt

CE 1434

EU szinten otthoni használatra engedélyezett gyorsdiagnosztikai eszköz.

 • Orvostechnikai eszköz
 • Eredmény 15 perc alatt
 • Gyors és egyszerű használat
 • A mintavétel nyálból történik.
 • 98,86%-os pontosság

Kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét, kezelőorvosát!

A teszt célja

Ez az in-vitro teszt az SARS-CoV-2 antigén kvalitatív kimutatására szolgál, mintavevő pálcával vett emberi nyálmintából. A teszt a Covid-19 gyanús esetek gyors kimutatására készült, a tünetek megjelenése utáni első hét
napban.

A pozitív teszteredmény azt jelzi, hogy a minta SARS-CoV-2 antigént tartalmaz. A negatív teszteredmény nem zárja ki a fertőzés lehetőségét. Ez a teszt laikusok általi önellenőrzést tesz lehetővé nem laboratóriumi körülmények között (például a felhasználó otthonában vagy bizonyos nem hagyományos helyszíneken, úgymint repülőtereken, irodákban, iskolákban, stadionokban, stb.). A teszt eredményei kizárólag előzetes szűrésre, és klinikai referenciaként szolgálnak. Ajánlott a tesztelt személy állapotának átfogó elemzése, annak klinikai tünetei és egyéb laboratóriumi vizsgálatok eredményei alapján.

A teszt működési elve

Ez a teszt immunkromatográfiás módszer alapján mutatja ki a fertőzést. A minta a tesztkazettában kapilláris hatás révén halad előre. Ha a minta koronavírus antigént tartalmaz, az antigén kötődik a aranykolloiddal jelölt koronavírus ellenes monoklonális antitesthez. Az immunkomplexet a membránhoz rögzített koronavírus ellenes monoklonális antitestek fogják meg és színes vonalat képeznek a teszt régióban, és ebben az esetben a teszt pozitív lesz. Ha a tesztrégióban nem jelenik meg szín, az negatív eredményt jelent. A teszt tartalmaz egy minőség ellenőrző vonalat is (C régió), amelynek színes vonalként meg kell jelennie, függetlenül attól, hogy van-e teszt régióban antigén jelenlétét igazoló vonal.

Teljesítményjellemzők

 • Szenzitivitás: 96,55% (95% CI, 93,05% ~98,32%)
 • Specifcitás: > 99% (95% CI, 99,19% ~100,00%)
 • Pontosság: 98,86% (95% CI, 97,87% ~99,50%)

Kimutatási határ: 5×102TCID50/mL

 • Szenzitivitás: A valós pozitívok kimutatási aránya
 • Specificitás: A valós negatívok kimutatási aránya
 • Pontosság: A valós pozitívok és negatívok kimutatási aránya

Letölthető dokumentumok

AMONMED-újgenerációs, antigén nyálpálcikás gyorsteszt, 1x kiszerelés 2025.03.07. lejárattal adatai
Márka
Amonmed
Lejárat
2025.03.07.
Terméktípus
COVID-19 teszt
Cikkszám
COV-705_1
Hasonló termékek