Blog

Ismerd meg a folyékony vitamin előnyeit, és győződj meg hatékonyságáról!

2024.05.09 14:25
Ismerd meg a folyékony vitamin előnyeit, és győződj meg hatékonyságáról!

Napjainkban az ember rádöbben arra, hogy a legnagyobb értéke az életben nem más, mint az egészsége. Azonban ahhoz, hogy kicsattanó egészséggel rendelkezzen és akadályozó betegségek nélkül élhesse meg a hétköznapokat, tudatosan oda kell figyelnie arra, hogy mit fogyaszt.

Mindez nem csak a tápanyagokra vonatkozik, hanem a megfelelő vitamin, ásványi anyag és nyomelem bevitelére egyaránt. Sokan vagyunk úgy vele, hogy nem szeretjük a kapszulákat és tablettákat, hiszen bevételük kellemetlenségekkel járhat. Azonban ma már létezik a vitaminok szervezetbe való bevitelének egy sokkal egyszerűbb módja is: ismerkedj meg a folyékony vitaminnal!

Mi az a folyékony vitamin?

Ahhoz, hogy az immunrendszer működése optimális legyen, és ne verjen le hetente a lábadról egy kisebb-nagyobb betegség, érdemes odafigyelni a megfelelő étrend-kiegészítők használatára, amelyek elegendő vitamint, nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaznak ahhoz, hogy hatékonyan és szinte észrevétlenül megküzdj a megbetegedésekkel.

Manapság már számos módja van a vitaminok szervezetbe való bevitelének, mint a különböző kapszulák, tabletták vagy porok, azonban létezik ennek egy sokkal egyszerűbb és hatékonyabb módja is. Ez nem más, mint a folyékony vitamin. 

Azonban miért jobb a folyékony formula a kapszulákkal szemben? Már biztosan te is találkozhattál kis ampullákba zárt szerekkel, amelyet egyszerűen el lehet fogyasztani. Az ampullás csodaszerek legnagyobb előnye, hogy nem igényelnek kísérőfolyadékot, így bárhol, bármilyen helyzetben könnyen elfogyaszthatók. Emellett pedig sokkal kényelmesebb a nyelési nehézségekkel küzdők, az idősebb korosztály tagjai és a pici gyerekek számára egyaránt. 

A folyékony vitamin előnyei

Mindennek nem csak a könnyebb és kényelmesebb bevitel érdekében van elengedhetetlen szerepe, hanem léteznek más olyan szempontok is, amelyeket érdemes figyelembe venni. A hatóanyag-tartalom, az összetevők milyensége, valamint a bevitel formája éppen ilyen tényező, amely nagyobb hangsúlyt érdemel.

A cseppfolyós formában alkalmazott vitaminok sokkal magasabb arányban hasznosulnak, így azonnal a véráramba jutnak és gyors felszívódásuknak köszönhetően 90-98%-uk hasznosul is. Legyen szó liposzómás C-vitaminról, D3-vitaminról vagy K2-D3 formuláról, a Marnys webshopjában könnyen beszerezheted!

A vizes vagy olajos alapú ampullás vagy adagolócseppel ellátott kis üveges étrend-kiegészítők mindig kéznél vannak, így sokkal egyszerűbbé és élvezetesebbé teszik a vitaminfogyasztást.

Legideálisabb esetben olyan ampullás étrend-kiegészítőre essen a választásod, amely természetes forrásból származó összetevőkkel rendelkezik és mentes az ionizált sugárzással kezelt alapanyagoktól. Így biztos lehetsz abban, hogy valóban mindent megtettél egészséged megőrzése, fejlesztése vagy visszanyerése érdekében.