Blog

Új termékcsaláddal bővül a MARNYS vitaminok kínálata

2024.05.10 13:52
Új termékcsaláddal bővül a MARNYS vitaminok kínálata

A kevesebb néha több! Ezt bizonyítja legújabb vitamincsaládunk is, a Vitahelp. Eláruljuk, hogy pontosan miben hoznak megújulást ezek a termékek, amelyek között megtalálhatsz C-vitamint, Cinket, D-vitamint, szelént és magnéziumot is.

Miben más a lágyzselatin-kapszula?

A MARNYS vitaminok híresek az egyedi formulájukról és forradalmi technológiájukról. Valószínűleg már te is ismered a folyékony vitaminjainkat, amelyek magas biológiai hasznosulásukról és egyszerű használatukról híresek. A spanyol gyártó a Vitahelp megalkotásakor továbbra is elsődleges feladatként tekintett a hatékonyságra, így csakis olyan formula jöhetett szóba, amely magas hasznosulással bír. Így alakult ki, hogy a Vitahelp családba befért néhány lágyzselatin-kapszula is, amelyek rendkívül gyorsan felszívódnak, ezáltal könnyedén és gyorsan, magas dózisban eljutnak a sejtekig. Ennek a különös formulának egy másik nagy előnye, hogy elképesztően kis kapszulában elfér a szükséges vitamin mennyiség, ami egy könnyen lenyelhető, fényes felületű étrend-kiegészítő. Méretének köszönhetően akár gyerekek is fogyaszthatják.

Milyen vitaminok találhatók meg a termékcsaládban?

A Vitahelp családban számos nélkülözhetetlen vitamin megtalálható, amelyek hatékony utánpótlását biztosítják.

Vitahelp C-vitamin+Cink

A C-vitamint sokan az immunrendszer támogatójaként ismerik, pedig éppen olyan fontos vitamin a bőr, a köröm és a haj egészsége szempontjából. Az étrend-kiegészítő tökéletes kombinációban tartalmaz 500 mg C-vitamint és 25 mg cinket. A MARNYS Vitahelp C-vitamin+Cink legjobb vitamin kombináció, ha szeretnéd támogatni az immunrendszered és szépséged egyaránt. Nem utolsó sorban pedig, a termék ideális vegán étrendet követők számára is.

Vitahelp Magnézium 375 mg

A test és a lélek kéz a kézben jár. Ha az egyik nincs jól, azt a másik is megsínyli. A magnézium egyaránt jótékonyan hat a test, azon belül pedig az izmok működésére, valamint a stresszes helyzetek hatékony kezelésében is. Segít legyőzni a  krónikus fáradtságot. A MARNYS Vitahelp Magnézium kapszulába 375 mg magnézium került, ami rendkívül gyorsan felszívódik a szervezetben, ezzel azonnali támogatást nyújtva a sejteknek. Külön jó hír, hogy ez a termék is ideális vegánok számára.

Vitahelp Szelén

A szelén jelentőségéről már kevesebbet lehet hallani, pedig fontos szerepet tölt be, különösen a férfiak egészsége szempontjából. Ez az ásványi anyag szerepet játszik a spermiumok egészséges szerkezetében, de a testben zajló oxidatív folyamatokban is részt vesz. A Vitahelp Szelén 200 μg szelént tartalmaz ez esetben lágyzselatin-kapszulába zárva, ami az ajánlott napi adag felnőttek számára.

Vitahelp Cink

A cink hasonlóan kevés figyelmet kap, pedig számos élettani folyamatban részt vesz. Az ételekben található cinksók körülbelül 20-40%-a szívódik fel a vékonybélben. A MARNYS Vitahelp Cink egy gyomornedv-ellenálló készítmény, ami támogatja az étkezése során bejutott cinksók eljutását a vékonybélbe, ahol azok felszívódhatnak. Amennyiben a szervezet megkapja a szükséges cink mennyiséget, az immunrendszer működése, a haj, a bőr és a körmök épsége javulhat.

Miért érdemes kipróbálni a MARNYS Vitahelp kapszulákat?

Akik már régóta szednek valamilyen étrend-kiegészítőt, azok talán ismerik, hogy milyen problémákba ütközhetnek a fogyasztás során. Nem egy kapszula például rettentően nagy méretű, ami gyakran problémát jelent a lenyelés során. Arról nem is beszélve, hogy az érdes felületű, keserű ízű kapszula igazán nem kellemes. A Vitahelp kapszulák egészen apróak, aminek köszönhetően könnyen lenyelhetőek. Nem hagynak kesernyés mellékízt a szádban, így bárki könnyedén fogyaszthatja őket. Apró méretük ellenére igazán rendkívül hatékonyak, éppen tökéletes mértékben biztosítják a felnőtt szervezet számára a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. A lágyzselatin-kapszula változatai még könnyebben csúsznak a torokban. Próbáld ki te is termékeinket és győződj meg erejükről te magad!

A MARNYS az új generációs vitaminpótlás mestere! Ha még nem tetted meg, itt az idő, hogy megismerkedj kiváló minőségű és egyedülálló formulájú étrend-kiegészítőinkkel, amik a változatos étkezések mellett ideális vitaminpótlást biztosítanak.