COVID tesztek kedvező áron akár ingyenes szállítással!

Blog

Az otthoni tesztelés a jövő

2023.03.30 13:50
Az otthoni tesztelés a jövő

Vajon ez valóban igaz? Mi az otthoni tesztelés jövője? Milyen széles választékban lesznek elérhetőek ezek a teszttípusok és képesek lesznek-e valaha kiváltani a laboratóriumi vizsgálatokat? Legújabb bejegyzésünkből minden kiderül.

Mióta léteznek otthon végezhető tesztek?

Az úgynevezett „Self-Test”-ek régóta léteznek és már számos megbetegedés vagy éppen várandósság magasan megbízható diagnosztizálását lehetővé tették. Az egyik legismertebb közülük a COVID-fertőzést kimutató tesztek. Igazán akkor kerültek középpontba, amikor felütötte a fejét a koronavírus és a közösségek kerülése, az otthon történő tesztelés különösen fontossá vált. Ma már elérhetőek kombinált tesztek is, amelyek egyetlen vizsgálat során képesek megkülönböztetni az influenzát a COVID-fertőzéstől, de az öntesztek kínálata jóval szélesebb ennél, amit minden patika tulajdonosnak érdemes tudnia!

Számos teszt elérhető, amelyek különféle fertőzések, egészségügyi jellemzők kimutatására alkalmasak, ráadásul labor körülmények nélkül, bárhol, bármikor!

Milyen tesztekkel bővítheti kínálatát?

Az öntesztelés lényege, hogy nincs szükség semmilyen orvosi felszerelésre, előkészületre a vizsgálathoz. A leginkább ismert mintavételi forrás a felső légúti fertőzések esetében, a nyálból vagy orrváladékból történő mintavétel, a várandósság megállapítására pedig a vizeletből történő vizsgálat a legelterjedtebb. A tudomány gyors fejlődésének és a Whitelab kooperációjának köszönhetően, ma már akár otthon is megállapíthatók az alábbiak: ovuláció időpontja, a spermakoncentráció, D-vitamin vagy vashiány, a húgyúti fertőzés, a hüvelyflóra összetétele vagy akár a székletvér kimutatása, a helicobacter fertőzés jelenléte. Működésük és a tesztelés menete eltérő módon zajlik, azonban kijelenthetjük, hogy minden esetben megoldást jelenthetnek a túlterhelt egészségügyi rendszer bizonyos szintű kikerülésére.

Milyen érvek szólnak az otthoni tesztek mellett?

Ahhoz, hogy megértsük miért olyan keresettek az otthoni tesztek, fontos megismernie a vásárlói motivációit is, hogy célzott árukínálattal fogadhassa őket.
Orvosok leterheltsége

Az első és legfontosabb érv az otthoni tesztek mellett, a korábban említett egészségügyi rendszer leterheltsége. Nem ritka, hogy bizonyos vizsgálatokra hónapokat kell várni vagy éppen kígyózó sorokban kell rostokolni. A koronavírus megjelenése óta elterjedtté vált a telefonos konzultáció is, melynek részét képezhetik az otthon elvégezhető tesztek, amelyek a diagnosztizálás menetét is megkönnyítik. A mai felgyorsult világban pedig különösen fontos, hogy az ilyen fontos kérdésekre, azonnal választ kapjanak az érintettek. Az ön patikájának a Whitelab „Self-Test” kínálata komplex megoldást jelenthet problémáikra.

Egészségügyi kérdésekkel kapcsolatos szégyenérzet

A másik nagyon fontos motiváció, a gyakran megfigyelhető betegséggel kapcsolatos szégyenérzet, melynek következtében sokan félnek orvoshoz fordulni. A diagnosztizálás pedig az egészségi állapot megismerésének egyik nagyon fontos lépése. Az otthoni tesztek lehetővé teszik, hogy biztonságos közegben, a lehető legkisebb kellemetlenség mellett győződhessenek meg egészségük állapotáról.

Gyors vizsgálat, gyors eredmény

Végül, de nem utolsósorban, nem elhanyagolható a különösen gyors, ugyanakkor megbízható eredmény sem, amely így lerövidítheti a diagnózis felállításának idejét is, a célzott terápia kialakítását. Ezek a vásárlói motivációk tökéletes alapot teremtenek az otthoni tesztekre való igényekre, aminek kiszolgálásával az ön patikája nyújthat segítséget az embereknek.

Habár az otthoni tesztek nem képesek teljes mértékben kiváltani a laboratóriumi teszteket, mégis az igazán fejlett technológiának köszönhetően, az otthon végezhető vizsgálatok közül megbízható eredményt adják, így megfelelő kiindulópontot jelenthetnek további vizsgálatokhoz.

A Whitelab tesztek tökéletes eszközei az otthoni tesztelésnek, a megoldást pedig ez esetben is az ön patikája hozhatja el a vásárlóknak. A Whitelab széles tesztkínálattal tovább erősítheti bizalmát vásárlóiban, akik a jövőben is önhöz fordulnak majd egészségükkel kapcsolatos kérdéseikkel.