MARNYS VITAHELP D3 4000 TRIÓ CSOMAG
MARNYS VITAHELP D3 4000 TRIÓ CSOMAG
14 997 Ft/db (11 809 Ft+ÁFA) 
12 298 Ft/db (9 683 Ft+ÁFA)
18
ÚJ

MARNYS VITAHELP D3 4000 TRIÓ CSOMAG

MARNYS VITAHELP D3 4000 TRIÓ CSOMAG
MARNYS VITAHELP D3 4000 TRIÓ CSOMAG
MARNYS VITAHELP D3 4000 TRIÓ CSOMAG

Elősegíti a csontok és az izmok normál fenntartását

D3-vitamin készítmény, 4000 NE, kapszulákban

2 x 120 db

Vásárolja meg most kedvező áron MARNYS VITAHELP D3 4000 TRIÓ CSOMAG termékünket és válogasson további prémium minőségű termékeink közül és máris élvezheti az egyedülálló minőséget! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul 16 óráig leadott rendelését akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet csomagja!

Csomag tartalma
Raktáron
Változat :
14 997 Ft/db (11 809 Ft+ÁFA) 
12 298 Ft/db (9 683 Ft+ÁFA)
Kezdete: 2024.05.16   A készlet erejéig!
Kedvezmény 18
Megtakarítás 2 699 Ft
vagy
MARNYS VITAHELP D3 4000 TRIÓ CSOMAG leírása

A MARNYS® Vitamin D 4000 NE 100 μg (4000 NE) D-vitamint tartalmaz kapszulánként. A D-vitamin a MARNYS® D-vitamin 4000 NE-ben az állati eredetű D3 (kolekalciferol) (lanolin).

A D-vitamin az étrendből nyerhető, ebben az esetben az epesók segítségével felszívódik a vékonybélben. A D-vitamint elsősorban a máj tárolja, bár a többi szövethez képest a vérben magas a D-vitamin szint.

A MARNYS® D-vitamin 4000 NE-ben található D-vitamin a következő tulajdonságokkal (EFSA) rendelkezik:

 • Hozzájárul a csontok, a fogak és az izomműködés normál fenntartásához.
 • A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és felhasználásához, valamint a vér normál kalciumszintjéhez.
 • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A MARNYS® D-vitamin 4000 NE összetevőjét (D3-vitamin) ajánlja azoknak, akik csontrendszerük fenntartására, serdülők csontjainak növekedésére, izom- és immunfunkciókra, valamint a kalcium normális felszívódásának és a szervezet általi felhasználásának fenntartására törekszenek.

 

  HOGY TÖBBET TUDJON MEG

  Csont-, izom- és immunfunkció: a D-vitamin szerepe

  A D-vitamin étrendi forrásokból nyerhető, vagy a szervezet szintetizálhatja a nap UV-sugárzásának való kitettség miatt. Bár helyénvalóbb a D-vitamint hormonként emlegetni, a D-vitamin hasonló a valódi vitaminokhoz, mivel a napsugárzástól megfosztott emberek táplálékforrástól függenek. A D-vitamin szintézise a bőrben a napfény hatására nem elegendő az észak-európai országok igényeinek kielégítésére, különösen télen, amikor kevés a napfény.

  D-vitamin fő élettani funkciója minden gerincesben, beleértve az embereket is, a vér kalcium- és foszforkoncentrációjának olyan szinten tartása, amely támogatja a sejtfolyamatokat, a neuromuszkuláris funkciót és a csontképződést. A D-vitamin ezt a célt úgy éri el, hogy növeli a vékonybélben az étrendből nyert kalcium és a foszfor felszívódásának hatékonyságát, valamint a kalcium és a foszfor mozgósításával a csontokból.

  Megfelelő D-vitamin-bevitelre van szükség ahhoz, hogy elegendő mennyiséget érjünk el a csontok és fogak normál mineralizációjához gyermekkorban és serdülőkorban, valamint a csontok fenntartásához felnőtteknél és időseknél. Kimutatták, hogy a D-vitamin-hiány csökkenti az ásványi anyagok felhalmozódását a gyermekek és serdülők csontjaiban, és felgyorsítja a csontvesztést felnőtteknél és időseknél.1

  Közegészségügyi szempontból a magasabb D-vitamin-koncentráció előnyei a csont ásványi sűrűségében (BMD) a különböző korcsoportok számára érdekesek. A magasabb BMD védelmet nyújt az idősebb felnőtteknél a törések ellen, míg a fiatalabb felnőtteknél pozitív visszajelzés kapcsolódik ahhoz az elképzeléshez, hogy a vér magasabb D-vitamin-szintje hozzájárulhat a csonttömeg csúcsához. Ennek megfelelően a D-vitamin magas szintjének fenntartása fiatalabb felnőtteknél tovább védhet a törések ellen majd idősebb korban is.

  A kalcium-anyagcserére és a csontokra gyakorolt hatások mellett a D-vitamin és különösen biológiailag aktív metabolitja erős immunszabályozóként működik. Az a felfedezés, hogy a D-vitamin aktivitást fejt ki monocitákban, makrofágokban és immunszervekben, például a csecsemőmirigyben, a D-vitamin és metabolitjainak specifikus szerepére utal az immunrendszerben. Az immunrendszer legtöbb sejtje, a B-sejtek kivételével, affinitással rendelkezik a D-vitaminhoz.  ;


  MARNYS VITAHELP D3 4000 TRIÓ CSOMAG adatai
  Márka
  Marnys
  Cikkszám
  MN806-3
  Kiegészítő termékek
  Hasonló termékek