COVID tesztek kedvező áron akár ingyenes szállítással!

ÚJ

MARNYS VITAHELP D3 4000

MARNYS VITAHELP D3 4000
MARNYS VITAHELP D3 4000
MARNYS VITAHELP D3 4000
Képes leírás

A MARNYS® Vitahelp D-vitamin 4000 NE 100 μg (4000 NE) D-vitamint tartalmaz kapszulánként. A MARNYS® D-vitamin 4000 NE-ben állati eredetű D3-vitamint (kolekalciferol) (lanolin) tartalmaz.

Elősegíti a csontok és az izmok normál állapotának fenntartását.

D3-vitamin készítmény, amelyben 4000 NE található minden kapszulában.

Vásárolja meg most kedvező áron MARNYS VITAHELP D3 4000 termékünket és válogasson további prémium minőségű termékeink közül és máris élvezheti az egyedülálló minőséget! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul 16 óráig leadott rendelését akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-3 munkanapon belül meg is érkezhet csomagja!

Változat
1 doboz
Raktáron
vagy
MARNYS VITAHELP D3 4000 leírása

A MARNYS® Vitahelp D-vitamin 4000 NE 100 μg (4000 NE) D-vitamint tartalmaz kapszulánként. A MARNYS® D-vitamin 4000 NE-ben állati eredetű D3-vitamint (kolekalciferol) (lanolin) tartalmaz.

A D-vitamin az étrendből is kinyerhető, ebben az esetben az epesók segítségével felszívódik a vékonybélben. A D-vitamint elsősorban a máj tárolja, bár a többi szövethez képest a vérben magas a D-vitamin szint.

A MARNYS® Vitahelp D-vitamin 4000 NE-ben található D-vitamin a következő pozitív tulajdonságokkal (EFSA) rendelkezik:

 • Hozzájárul a csontok, a fogak és az izomműködés normál fenntartásához.
 • A D-vitamin hozzájárul a kálcium és a foszfor normál felszívódásához és felhasználásához, valamint a vér normál kálciumszintjéhez.
 • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A MARNYS® D-vitamin 4000 NE összetevőjét (D3-vitamin) ajánlja azoknak, akik törekednek csontrendszerük egészségének fenntartására, serdülők csontjainak növekedésére, izom- és immunfunkciókra, valamint a kalcium normális felszívódásának és a szervezet általi felhasználásának fenntartására törekednek.

 

  Tudjon meg többet!

  Csont-, izom- és immunfunkció: a D-vitamin szerepe

  A D-vitamin étrendi forrásokból nyerhető, vagy a szervezet szintetizálhatja a nap UV-sugárzásának való kitettség következtében. Bár helyénvalóbb a D-vitamint hormonként emlegetni, a D-vitamin hasonló a valódi vitaminokhoz, mivel a napsugárzástól megfosztott esetekben táplálékforrásból is kinyerhető. A D-vitamin szintézise a bőrben a napfény hatására nem elegendő az észak-európai országok igényeinek kielégítésére, különösen télen, amikor kevés a napfény.

  D-vitamin elsődleges élettani funkciója minden gerinces élőlényben, így beleértve az embereket is, a vér kalcium- és foszforkoncentrációjának olyan szinten tartása, amely támogatja a sejtfolyamatokat, a neuromuszkuláris funkciót és a csontképződést. Ez úgy valósuol meg, hogy növeli a vékonybélben az étrendből nyert kalcium és a foszfor felszívódásának hatékonyságát.

  Megfelelő D-vitamin-bevitelre van szükség ahhoz, hogy elegendő mennyiséget érjünk el a csontok és fogak normál mineralizációjához gyermekkorban és serdülőkorban, valamint a csontok fenntartásához felnőtteknél és időseknél. Kutatások kimutatták, hogy a hiánya csökkenti az ásványi anyagok felhalmozódását a gyermekek és serdülők csontjaiban, továbbá felgyorsítja a csontvesztést felnőtteknél és időseknél.1

  Közegészségügyi szempontból a magasabb D-vitamin-koncentráció számos egézségügyi előnnyel bír. A magasabb D-vitamin mennyiség védelmet nyújt az idősebb felnőtteknél a törések ellen, míg a fiatalabb felnőtteknél pozitív visszajelzés társítható ahhoz az elképzeléshez, hogy a vér magasabb D-vitamin-szintje hozzájárulhat a csonttömeg csúcsához. Ennek megfelelően, a D-vitamin magas szintjének fenntartása fiatalabb felnőtteknél tovább védhet a törések ellen, majd később, idősebb korban is.

  D-vitamin és kiváltképpen biológiailag aktív metabolitja erős immunszabályozóként működik. Az a felfedezés, hogy a D-vitamin aktivitást fejt ki makrofágokban, a monocitákban, és immunszervekben, például a csecsemőmirigyben, a D-vitamin és metabolitjainak specifikus szerepére utal az immunrendszerben. Az immunrendszer legtöbb sejtje, a B-sejtek kivételével, affinitással rendelkezik a D-vitaminhoz.

   


  ;

   

  MARNYS VITAHELP D3 4000 adatai
  Márka
  Marnys
  Cikkszám
  MN806
  Hasonló termékek