Blog

Folyékony vitamin – Használd könnyedén!

2024.05.09 14:55
Folyékony vitamin – Használd könnyedén!

Nem tudod, mi az a síp-szerű fiola a kézben? Miért jó a folyékony multivitamin szedése? Olvass tovább, és megkapod a választ!

A vitaminok, étrend-kiegészítők rendszeres és tudatos használata talán még soha nem volt ennyire fontos, mint napjainkban. A megfelelő vitamin, ásványi anyag és nyomelemellátottság ugyanis elengedhetetlen az immunrendszer optimális működéséhez. A jól funkcionáló immunrendszer pedig ahhoz kell, hogy a különféle megbetegedésekkel szembeni harcot sikeresen vívhassuk meg.

Folyékony formula előnyei

A multivitamin készítmények kiválasztása során számos szempontot érdemes figyelembe venni. Így az adott termék hatóanyagtartalmára, összetevőinek milyenségére és beviteli formájára mindenképpen kellő hangsúlyt kell fektetni.

A MARNYS® étrend-kiegészítői elsősorban vizes, valamint olajos alapúak, ampullás és adagolócseppel ellátott kisüveges kiszerelésben kaphatók. A folyékony formula legnagyobb előnye, hogy kísérőfolyadék nélkül bevehető. Továbbá a nyelési nehézségekkel küzdők, idősek és egészen pici gyermekek számára is gond nélkül alkalmazható.

A gyermekek sokszor kifejezetten élvezik az ivóampullába zárt immunerősítő vitamin elfogyasztását, hiszen finom és még sikkes is az újrahasznosítható fiola.

A folyékony immunerősítők egyre növekvő népszerűségén túl, jó tudni, hogy a cseppfolyós formában alkalmazott vitaminok magasabb hasznosulási aránnyal rendelkeznek, mint kapszulás és por állagú társaik. Így a MARNYS® étrend-kiegészítői halmazállapotuknak köszönhetően szinte azonnal a véráramba kerülnek és a folyékonyságból adódó gyors felszívódásnak hála 90-98%-ban hasznosulnak.

Mindig kéznél

A természetes forrásból származó, ionizált sugárzással kezelt összetevőktől mentes, MARNYS® étrend-kiegészítők egyadagos, ivóampullás mivoltukkal élvezetté teszik a vitaminfogyasztást. Mivel a már említett módon önmagukban alkalmazhatók, így bárhová és bármikor magunkkal vihetők.

A home office ideje alatt pedig még inkább szembetűnik egy másik nagy előnyük, ami a bevétel egyszerű nyomon követhetősége. - Ha üres a fiola, elfogyasztottuk a napi vitaminadagunkat. Így jól látható módon elkerülhető a feledékenységből adódó túlzott vitaminfogyasztás, illetve a szükséges adag elmulasztása.

A természetes összetevőjű MARNYS® folyékony vitaminoknak hála még soha nem volt ennyire egyszerű és élvezetes a napi vitaminpótlás. Nem hiába vált a MARNYS® tökéletes társsá a vírusokkal szembeni küzdelemben!